OM HUSET

Total make over.

Hötorgshus 2 har genomgått en varsam totalrenovering. Fasaden har bytts ut. Nya butiker har öppnat längs Sergelgatan och Sveavägen, och på plan 1 finns nya kontorslokaler med panoramafönster mot Sergelgatan och en ny, snygg konferensanläggning, Sergelkonferensen. Och mellan hus 1 och 2 har vi skapat ett inglasat entrétorg med entré via Sveavägen och Sergelgatan.

Med sin karakteristiska arkitektur, välkomnande känsla och unika utsikt är huset en arbetsplats långt utöver det vanliga.

Välkommen in!

Kliv in i Hötorgshus 2 och möts av ljuset, rymden och atmosfären i det inglasade entrétorget. Här finns en bemannad reception som tar emot dina besökare innan de tar hissen upp till kontoret. I lobbyn hittar du även RC Café & Patissserie – för dig som vill köpa med en kaffe på väg till jobbet. Från entrétorget finns dessutom en nedgång till tunnelbanan och Sats Hötorget, så att du kan gå torrskodd under regniga dagar.

 

Välkommen upp!

Från lobbyn tar du hissen direkt upp till nyrenoverade Sergelterrassen. Den ligger som en lugn oas ovan Sergelgatan och Sveavägen. Mot Hötorget huserar Italienskan och Terrazzo med restaurang och bar. På andra delar av terrassen kan du och dina kollegor njuta av en lunch i solen, anordna träningspass eller bjuda in kunder på en AW med utsikt.

Ett hållbart hus är guld värt.
Eller ännu bättre, platinum.

Att våra hus är miljöcertifierade tycker vi är viktigt. För dig som hyresgäst är det också ett bevis från tredje part på att fastigheten har en låg klimatpåverkan. I Hötorgshus 2 siktar vi mot att nå den högsta nivån enligt LEED, det vill säga Platina. Med hållbara lösningar som återvunnen aluminium på de nyrenoverade fasaderna, extrem närhet till kollektivtrafik, cykelrum och laddplatser för elfordon för att förenkla hållbara resor, sänker vi gemensamt husets klimatavtryck. I byggnaden kommer vi även installera snålspolande blandare som minskar vattenförbrukningen med 50% mot standard. Dessutom erbjuder vi alla våra hyresgäster avfallshämtning för att försäkra oss om att allt skräp i huset sorteras på rätt sätt.

ALLT DET HÄR FINNS I HUSET:

  • Bemannad entrélobby
  • Terrass
  • Cykelservice

Vilken cykeltyp är du?

Vi vill ge dig en enkel cykelvardag – oavsett om du bara rullar sakta genom stan, pendlar från förorten eller försöker sätta personbästa varje morgon. Därför erbjuder vi kostnadsfri tillgång till ett låst cykelrum i fastigheten.

Trampa lugnt, önskar Vasakronan!

Intresserad av ett kontor i huset?

Fyll i intresseformuläret, så kontaktar vår uthyrare dig inom kort.